Eşti aici

Servicii

Trimis de VadimTodirascuAdmin la Vin, 04/18/2014 - 08:12
Titlu serviciu: 
Banchet
Imagine serviciu: 
Descriere servicii: 

Sala de banchet este una dintre direcţiile manifestaţiilor şi mai des folosite pentru nunţi, zile de naştere, aniversări, evenimente private şi corporative. Până în secolul al XIX-lea , cuvântul " banchet " se utiliza relativ rar, deoarece nu se organizau multe banchete. Printre aristocraţi s-a răspândit denumirea de „ospăţ de gală". Dar la sfârșitul secolului al XIX-lea banchetele au luat o amploare mai mare. Tot atunci s-a stabilit şi ora tradiţională a banchetului - orele 7-8 seara. În conformitate cu eticheta, oaspeţii stau la mese aranjate festiv.

Titlu serviciu: 
Fourchette
Imagine serviciu: 
Descriere servicii: 

Dacă v-aţi programat o prezentare ce ţine de aniversarea companiei, fourchette-ul este ceea de ce exact aveţi nevoie. Decenii la rând bucătarii şi-au perfecţionat abilităţile pentru prepararea snack-urilor, făcând din aceasta o artă, un standard de design culinar când capodoperele au fost create din produse ordinare.

Titlu serviciu: 
Coffee Break
Imagine serviciu: 
Descriere servicii: 

Coffee Break (pauza de cafea) - pauză pentru şedere plăcută şi comunicare în timpul negocierilor de afaceri, reuniuni, conferinţe şi seminare, precum şi alte evenimente speciale. Pe lângă toată gama de asortimente de ceai şi cafea, pauzele de cafea includ servirea ceaiului, copturi proaspete, cornişoare şi gogoaşe delicate care nu-i vor lăsa indiferenţi pe oaspeţii evenimentului. Angajaţii „ Novas Banquet Hall „ vor organiza un coffee break care va fi o parte armonioasă din scenariul evenimentului dumneavoastră, cu gustări delicioase şi servicii rapid la nivel profesional.

Titlu serviciu: 
Cocktail
Imagine serviciu: 
Descriere servicii: 

În multe ţări cocktailul este una dintre cele mai frecvente tipuri de recepţie. Cel mai adesea este un cocktail organizat la congrese, expoziţii şi întâlniri de afaceri. Cocktailul este o formă simplificată de fourchette. În timpul cocktailului mesele nu sunt folosite. Snack-urile sunt servite pe tave mari, de chelneri. În loc de tacâmuri de masă clienţii noştri folosesc beţişoare din plastic şi lemn. Printre altele, la aceste recepţii nu există bucate, doar fructe şi gustări care se armonizează cu băuturile alcoolice.

Titlu serviciu: 
Catering și livrare
Descriere servicii: